Welcome to a new blog

Rømø lakolk strand

{re-cap below in English}

Så. Kan jeg få lov til at låne et par minutter af din tid? Jeg vil nemlig virkelig gerne introducere min nye blog og mig selv ikke mindst.

Du har fundet vej til en ganske ny oplevelsesblog. En blog, som gerne skulle inspirere både til oplevelser i hverdagen, men også til lidt længere ture og rejser. Fokus er selve oplevelsen og altså ikke rejser i sin helhed fx. Oplevelserne er på mange måder det der giver mig energi i mit liv. Jeg har en rigtig travl hverdag og hvis ikke jeg passer på, så glemmer jeg at huske at træde ud af den daglige mølle og hive mig selv ud af døren …. og gøre noget. Jeg er sikker på, at jeg ikke er alene om at have det sådan. Men jeg ved også, at når dagen er omme, så er jeg lidt mere tilfreds, hvis jeg har haft lidt luft under vingerne og set på noget andet end arbejds- eller hjemmematriklen 🙂

Dertil kommer, at jeg elsker at rejse. Elsker historie og elsker fremmede kulturer. Jeg er historielærer af uddannelse og arbejder meget tæt med andre kulturer i min hverdag, hvor jeg underviser og vejleder en masse voksne på integrationsforløb for flygtninge. Jeg har boet i Tyrkiet, min søn på fem har en tyrkisk far, jeg har læst sproget på universitetet og læser nu arabisk på åbent universitet. Min kæreste er fra Syrien, min mor er fra Norge og jeg har rigtig gode venner og bekendte rundt om i hele verden. Men jeg elsker lille skønne Danmark med sit underlige vejr og alt for mange dialekter.  Alt dette håber jeg at kombinere i denne blog, som forhåbentlig giver dig lyst til at vende tilbage hertil.

Der er flere ting omkring hvordan du finder rundt i bloggen (og også om navnet), som jeg gerne vil forklare, men det tager vi hen ad vejen. Men kig dig omkring og følg meget gerne med på insta her. Og Facebook her. Så er du i hvert fald sikker på at få besked, når der er nye indlæg. Frekvens på dem? 1-2 gange om ugen og der bliver noget for alle ….. voksne, børn, familieoplevelser, smukke steder og en helt særlig niche til de ekstra historieinteresserede …. en hel UNESCO kategori. Verdensarvslisten, I ved. Tænk hvis man kunne have krydset alle knap 1100 steder af en dag …. oh my. Der kommer også til at være rejsebreve fra bekendte ude i verden – dem glæder jeg mig helt sindssygt til at dele med jer ❤️

Men nok for nu ….. første indlæg er snart på vej. Jeg håber at I vil hjælpe mig med at dele indlægget her – der er masser af valgmuligheder herunder. Det er lige præcis her i starten jeg rigtig meget har brug for jeres hjælp til det. Tusind tak på forhånd ❤️

Kærlige hilsner

Marlene, 43, vild med at opleve, at skrive og at fotografere 🙂

 

In English
Welcome to my new blog! Here you’ll find a passionate writer, who loves to travel, to go on trips and to just experience. Experience the nearby locations and the far away sites. I love history, the different cultures of the world and hopefully my posts will reflect this also.

I aim to write about experiences that can be useful to everybody – adults, children and families. Every post will of course have an English recap and you’re always more than welcome to write a comment if you wish to know more about a specific part of the post.
The blog will be updated once or twice a week and to know when new stuff is online, please follow  insta here. Og Facebook here. Thank you ❤️

 

Love,
Marlene

 

Rømø lakolk strand

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.