Om bloggen

Velkommen til! Welcome! (Scroll Down for English)

‘Oh my! Travels & Trips’ er en blog for alle der nyder at rejse og tage på ture. Korte eller lange. Timer eller dage. Uger eller måneder.

Essensen er selve oplevelsen. Det er dem jeg ønsker at dele med jer og forhåbentlig inspirere med. Her vil være noget for alle hvadenten man er alene, et par, en gruppe eller en familie.

Jeg hedder Marlene, er i fyrrerne og har en søn på 6 år. Især i de seneste år er det at opleve så meget som muligt i den tid livet giver os, blevet endnu vigtigere for mig og jeg forsøger derfor at skabe luft i økonomien til både at rejse men også tage på kortere ture. For mig behøver man nemlig ikke bevæge sig ret langt før den gode oplevelse er der.

Desuden er jeg historielærer og læser arabisk i min fritid. Jeg har tidligere læst tyrkisk også og har også boet i Tyrkiet i flere omgange. De varmere klimaer tiltaler mig og jeg elsker forskellige kulturer.

Min største drøm er at have krydset samtlige steder af på UNESCO’s verdensarvsliste inden jeg hverken kan kravle, se eller høre mere. Måske et naivt mål, men jeg vil gerne nå så mange som muligt. Interessen for det er selvfølgelig en kombination af historieinteresse og udforskningslyst. Af samme årsag vil der også være en kategori her på bloggen som hedder ‘Oh my UNESCO’ – klikker du på den, vil du udelukkende finde indlæg som relaterer sig til verdensarvslisten.

Bloggen får også besøg fra andre skribenter. Jeg kender et utal af herlige mennesker rundt om i verden og de vil ind i mellem levere et rejsebrev. Dem kan du finde i kategorien ‘Oh my travel letters’.

Ellers er det bare at snuse rundt, læse og meget gerne kommentere. Det er nærmest noget af det hyggeligste ved at blogge. Følelsen af at I er lige derude og at indlægget har vækket noget i jer.

Rigtig god læselyst! Jeg glæder mig til at fylde bloggen med ord og billeder.

💙Marlene

 

(English re-cap in the making ….)